Over De Zegger

De Zegger wordt gerund door een professioneel team. De sfeer is informeel en huiselijk.

Individuele aanpak
“Dit is dan ook de missie van De Zegger”, vertelt Renate Zegger: “We bieden afgestemde jeugdzorg op maat. We houden rekening met individuele wensen en mogelijkheden. Zorgen voor structuur, rust en proberen de stress weg te nemen. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij De Zegger.”

Uiteraard zorgen de teamleden voor continue professionele begeleiding en ondersteuning.

De Zegger is 24 uur per dag , 7 dagen per week open. Of dat nu gaat om dag-, nacht- of weekendopvang, een complete vakantie of langdurige jeugdzorg. Kortom, De Zegger biedt een compleet en gevarieerd aanbod als het gaat om Zorg op Maat”.

De Zegger is SBB-erkend leerbedrijf.

Over de Zegger

De Zegger wordt gerund door een professioneel team. Eén van hen verwoordt ons werk als volgt: “Soms is het goed even op adem te komen. De sfeer op de boerderij doet de kinderen erg goed. Het is fantastisch om te zien hoe kinderen aan hun ouders vragen: “Wanneer mag ik weer?”

Individuele aanpak
“Dit is dan ook de missie van De Zegger”, vertelt Renate Zegger: “We willen het de jeugdigen zoveel mogelijk naar de zin maken. De ouders of verzorgers even ontlasten. We houden rekening met individuele wensen en mogelijkheden. Zorgen voor structuur, rust en proberen de stress weg te nemen. We vinden het belangrijk dat ze zichzelf kunnen zijn; of ze nu in de moestuin helpen, in de zandbak spelen, de dieren voeren of gewoon lekker creatief bezig zijn.

Uiteraard zorgen de teamleden voor continue professionele begeleiding.

De Zegger is 24 uur per dag , 7 dagen per week open. Of dat nu gaat om dag-, nacht- of weekendopvang, begeleid wonen, een complete vakantie of langdurige zorg. Kortom, De Zegger biedt een compleet en gevarieerd aanbod in Zorg op Maat”.