Actueel nieuws

Van Stichting van het kind kregen we een aantal kleine kerstpakketten toegestuurd. Hierin zaten bol.com cadeaubonnen, Tony chocolonely chocoladerepen en filmvouchers van Pathé thuisbonnen.
Van een aantal cadeaubonnen hebben we al mooie lego creator sets kunnen aanschaffen!

Wat ontzettend gaaf!!

Dit sportmateriaal konden we aanschaffen met behulp van een financiële donatie vanuit de Wintergames. De wintergames, een initiatief vanuit de Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal werk Nederland, gefinancierd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Fit 2022 in!!

Zorggoed De Zegger 10 jaar! 

Vandaag, 1-10-2021, bestaat Zorggoed de Zegger 10 jaar! In deze 10 jaar hebben we een mooie ontwikkeling met elkaar doorgemaakt naar een professionele jeugdzorgorganisatie in een rustige, landelijk gelegen omgeving voor kinderen en jongeren die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. We zijn trots op waar we nu al staan en kijken uit naar de ontwikkelingen de komende 10 jaar!

ISO 9001-certificatie

Door de inzet van alle medewerkers konden we deze certificering voor ISO 9001:2015 in september 2021 positief afronden. We zijn blij met deze waardering en kunnen hiermee blijven garanderen dat De Zegger verantwoorde en verantwoordelijke zorg op het juiste kwaliteitsniveau levert.

De Zegger Challenge 2021

Afgelopen oktober konden we wederom onze eigen Zegger challenge dagen organiseren, dit o.a door financiële steun vanuit het Richard Krajicek Foundation en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook nu zochten we wederom de samenwerking met Borne Beweegt en mochten we gebruik maken van hun sportterrein.

Zij zorgden ervoor dat de kinderen en jongeren sportief uitgedaagd werden. Dit keer kregen onze sportievelingen een goodybag, welke we in samenwerking met Intersport Twinsport Hengelo konden samenstellen.
Nogmaals dank daarvoor!

Zie voor meer foto’s van De Zegger Challenge ons fotoalbum.

Financiële donatie!

Vanuit Urenco Nederland hebben we afgelopen week een flinke financiële donatie mogen ontvangen, ter waarde van maar liefst €1000,-.
Urenco schenkt dit bedrag nadat zij binnen hun bedrijf 150 ongevallen vrije dagen hebben gehad.
Een aantal ‘vertegenwoordigers’ vanuit Zorggoed de Zegger heeft de cheque officieel in ontvangst mogen nemen.
Van deze donatie kunnen we nieuw spel- en sportmateriaal aanschaffen.
Wij willen Urenco dan ook enorm bedanken voor deze donatie!!

 

Landelijk

Huiselijk

Speel- en leefruimte